Το διεθνές μετεκπαιδευτικό κέντρο βελονισμού Acuscience αποτελεί πλέον μέλος της SAR – 𝗦𝗼𝗰𝗶𝗲𝘁𝘆 𝗳𝗼𝗿 𝗔𝗰𝘂𝗽𝘂𝗻𝗰𝘁𝘂𝗿𝗲 𝗥𝗲𝘀𝗲𝗮𝗿𝗰𝗵.

Η 𝗦𝗔𝗥 είναι μια κορυφαία οργάνωση που προωθεί την επιστημονική έρευνα και την ακαδημαϊκή πρόοδο στον τομέα του βελονισμού και της ανατολικής ιατρικής. Οι συνεργασίες μας, με την 𝗦𝗔𝗥, την 𝗜𝗦𝗢𝗠, με το 𝗖𝗼𝗻𝗳𝘂𝗰𝗶𝘂𝘀 𝗜𝗻𝘀𝘁𝗶𝘁𝘂𝘁𝗲 του ΠΑΔΑ, και με το Πανεπιστήμιο της Σαγκάης επιβεβαιώνουν το διεθνή χαρακτήρα μας, την υψηλή ποιότητα του προγράμματός μας καθώς και τη δέσμευσή μας να προωθούμε την επιστημονική έρευνα στον Ιατρικό βελονισμό.

Η εγγραφή μας στην SAR αποτελεί για εμάς μια ευκαιρία να ανταλλάξουμε γνώσεις και εμπειρίες με επιστήμονες και επαγγελματίες του Ιατρικού Βελονισμού από όλο τον κόσμο.

Είμαστε υπερήφανοι που ανήκουμε πλέον σε αυτήν την κοινότητα και θα συνεχίσουμε να διαδίδουμε την αποτελεσματικότητα και τα οφέλη του βελονισμού στον χώρο της Ιατρικής.
Στην Acuscience εξελισσόμαστε συνεχώς με στόχο να προσφέρουμε στους φοιτητές μας σπουδές και πιστοποίηση υψηλής ποιότητας στον Ιατρικό Βελονισμό.