Για εμάς

Το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού AcuScience είναι ένα πρότυπο κέντρο οργάνωσης και εφαρμογής Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων Παραδοσιακής Κινέζικης Ιατρικής και Ιατρικού Βελονισμού.

Η ιστορία μας

Ιδρύθηκε το 1989 από τον παθολόγο-παιδίατρο Γιάγκο Καράβη και μια μικρή ομάδα ιατρών. Σήμερα, το εκπαιδευτικό επιτελείο αποτελείται από 14μελή ομάδα ιατρών και οδοντιάτρων διαφόρων βαθμίδων ιεραρχίας και ειδικοτήτων με ειδική εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στο βελονισμό και τον ηλεκτροβελονισμό.

  • 34 χρόνια εκπαιδευτικής εμπειρίας στο Βελονισμό

  • 1100 απόφοιτοι ιατροί και οδοντίατροι

  • 118 γιατροί σε 5 μετεκπαιδευτικά ταξίδια στο Πεκίνο
  • Έμφαση στην επιστημονική προσέγγιση χρησιμοποιώντας τεκμηριωμένες έρευνες της σύγχρονης ιατρικής (evidence- based acupuncture)
  • Συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Beijing University of Chinese Medicine, το Πανεπιστήμιο κινεζικής παραδοσιακής ιατρικής της Shanghai και το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

“Θέλω χρόνια να ευχαριστήσω τον δάσκαλό μου, Μιλτιάδη Καράβη, για την τέχνη που μου δίδαξε και συνεχίζει να διδάσκει ακούραστα και απλόχερα. Ο Μιλτιάδης Καράβης είναι, πέρα από εξαιρετικός ιατρός, αληθινός δάσκαλος: γενναιόδωρος στη μετάδοση της γνώσης, υπηρέτης της επιστήμης του, πάντα εκεί σε όποιον θελήσει να μαθητεύσει κοντά του. Υπηρετώ χρόνια πια τον βελονισμό, με αφοσίωση και αγάπη. Βρήκα μέσα από αυτόν, τον δικό μου προσωπικό δρόμο στην θεραπεία. Και θυμάμαι πάντα με ευγνωμοσύνη, πως κοντά σου, Δάσκαλε, ξεκίνησε αυτός ο δρόμος που έχει αλλάξει τη ζωή μου. Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γι αυτό που κάνεις.”

Ξανθίππη Πασχαλίδου, Ιατρός

“Υπέροχο ταξίδι στη γνώση με εξαιρετικούς δασκάλους. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Καράβη.”

Όλγα Καββαδία, Δερματολόγος

“Εξαιρετικό μάθημα από ένα χαρισματικό δάσκαλο. Ο ιατρικός βελονισμός ανοίγει νέους θεραπευτικούς δρόμους στο δυτικό γιατρό.”

Οδυσσέας Παζιώνης, Νευρολόγος

“Ευχαριστώ τον κο Καράβη και την ομάδα των συναδέλφων του, που διδάσκοντάς μου τον Βιοϊατρικό Βελονισμό μου παρέδωσαν ένα συμπληρωματικό και πιο αποτελεσματικό θεραπευτικό όπλο, από την γνωστή σε όλους μας φαρμακολογική αντιμετώπιση, σε μια ειδικότητα της Γενικής Ιατρικής που καθημερινά έχω την δυνατότητα να έρχομαι αντιμέτωπος με πληθώρα ασθενών και ασθενειών.”

Γρηγόρης Μαρκόπουλος, Γενικός Ιατρός

“Με την παρακολούθηση των μαθημάτων βελονισμού του Διεθνούς Μετεκπαιδευτικού Κέντρου Βελονισμού AcuScience και με τις γνώσεις που αποκτήθηκαν, άνοιξε ένας καινούριος δρόμος που οδηγεί στην πιο ολοκληρωμένη αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ανθρώπων, αρκεί να είμαστε καλοί οδοιπόροι και το «σακίδιο» των γνώσεών μας να είναι πάντα ανοικτό στις νεότερες εξελίξεις.”

Δημήτριος Παπής, Φυσίατρος
κέντρο βελονισμού

Μελέτη

Γνώση όλων των σχολών σκέψης και των επιμέρους τεχνικών

κέντρο βελονισμού

Εκπαίδευση

Ανατομία του Βελονισμού και ειδικές θεραπευτικές τεχνικές

κέντρο βελονισμού

Εφαρμογή

Βελονισμός ανά ειδικότητα, στη Νευρολογία, Ψυχιατρική κ.ά.

κέντρο βελονισμού

Εξάσκηση

Εκπαίδευση και μετεκπαίδευση στον Ιατρικό Βελονισμό

Ο χώρος μας