Με χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την αποφοίτηση 39 ιατρών και οδοντιατρών από την Σχολή Ιατρικού Βελονισμού για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022. Αυτή η σημαντική στιγμή συνοδεύεται από χαρά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό για την επίτευξη αυτού του ουσιαστικού ορόσημου.

Οι φοιτητές που αποφοιτούν από τα προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2022-2023 έχουν αποκτήσει μια εκτεταμένη γνώση των βασικών αρχών του βελονισμού, καθώς και πρακτικές δεξιότητες για την εφαρμογή της θεραπείας. Τα προγράμματα σπουδών επικεντρώνονται στην κατανόηση της ανατομίας, της φυσιολογίας & της παθολογίας, καθώς και στην εκμάθηση των διαφόρων τεχνικών βελονισμού.

Για να γιορτάσουμε αυτήν την επιτυχία, διοργανώθηκε ένα υπέροχο event, όπου απονεμήθηκαν τα διπλώματα στους αποφοίτους μας. Το event αποτέλεσε μια πολύτιμη ευκαιρία να συζητήσουμε για το μέλλον του Ιατρικού βελονισμού και να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις μεταξύ των παρόντων.
Ένα επιπλέον στοιχείο που έκανε αυτήν την αποφοίτηση ξεχωριστή ήταν η παρουσία λαμπρών προσωπικοτήτων από την Ιατρική κοινότητα, οι οποίες τίμησαν το event με την παρουσία τους. Η παρουσία και η υποστήριξη τέτοιων προσωπικοτήτων αποδεικνύει την σπουδαιότητα και την αναγνώριση της Acuscience στην ιατρική κοινότητα.

Συνοψίζοντας, η αποφοίτηση Βελονισμού για το έτος 2022-2023 αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της ανάπτυξης και της πρόοδου στον τομέα της Βελονιστικής Ιατρικής. Οι νέοι απόφοιτοι είναι προετοιμασμένοι να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για την παροχή θεραπευτικής περίθαλψης και την προώθηση της υγείας σε όλο τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την εξέλιξη των πρακτικών, ο βελονισμός συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της ολιστικής προσέγγισης της υγείας και της ευεξίας.

Η Acuscience, εύχεται σε όλους τους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία με πολλές & λαμπρές επιτυχίες!