Με την συμμετοχή σας στο δωρεάν live streaming δικαιούστε προνομιακή έκπτωση στα δίδακτρα του σεμιναρίου, εφόσον προχωρήσετε σε εγγραφή.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για να σας στείλουμε τη δωρεάν πρόσκληση

  Σας προσκαλούμε σε μια διαδικτυακή συνάντηση μέσω live streaming με την οποία θα σας παρουσιάσουμε το ΕΤΗΣΙΟ καινοτόμο και ανανεωμένο διαδικτυακό επιμορφωτικό σεμινάριο που αφορά στον Παραδοσιακό Κινέζικο Βελονισμό και στον Ιατρικό Βελονισμό του AcuScience για το έτος 2021-2022.

  Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε και προσαρμόστηκε ώστε να διασφαλίσει την ασφάλεια και την υγεία των συμμετεχόντων, να εισάγει καινοτόμες διδακτικές μεθόδους εκμεταλλευόμενο τις νέες τεχνολογίες και να εγγυηθεί την υψηλή ποιότητα της παρεχόμενης επιμόρφωσης.

  Το σεμινάριο που οργανώσαμε το έτος 2020-2021 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Η αθρόα συμμετοχή, η ενθαρρυντική υποδοχή των μεθοδολογικών καινοτομιών και τα ενθουσιώδη feedback των εκπαιδευομένων ιατρών και οδοντιάτρων απέδειξαν ότι είναι δυνατή η απρόσκοπτη παροχή εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας ακόμη και στην COVID εποχή.

  Η παρουσίαση του νέου επιμορφωτικού προγράμματος θα πραγματοποιηθεί στις 16/9/2021 από τις 21.00 έως τις 21.30 από τον γιατρό και Διευθυντή του προγράμματος Μιλτιάδη Καράβη, MD, MSc, FICAE.

  Οδηγίες
  Το live stream θα μεταδοθεί μέσα από τη διεθνώς αναγνωρισμένη πλατφόρμα της Zoom όπως γίνονται και τα περισσότερα διαδραστικά μαθήματα από τα Ελληνικά Σχολεία και Πανεπιστήμια.

  Η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και απλή, μέσα από οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή (κινητό, tablet, desktop, laptop).