Για 32η χρονιά και με συνεχή επιστημονική παρουσία από το 1989,
το Διεθνές Μετεκπαιδευτικό Κέντρο Βελονισμού ανοίγει και πάλι την διαδικασία εγγραφών για συμμετοχή στο πρόγραμμα Μικτής Πρωτότυπης Εκπαίδευσης στον Βελονισμό (High Impact Blended Training Program).


Το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζει
Δια ζώσης και Διαδικτυακή Εκπαίδευση, μέσω μιας πρωτοποριακής και απόλυτα εύχρηστης ηλεκτρονικής πλατφόρμας μαθημάτων, που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για τις ανάγκες των συγκεκριμένων σεμιναρίων. Είναι μια εξέλιξη αλλά και αποτέλεσμα των αναγκαίων συνεχών προσαρμογών που γίνονται τα τελευταία έτη, λόγω των ιδιαίτερων υγειονομικών και κοινωνικών συνθηκών. Η λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητά του προγράμματος έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία!! Αποδεδειγμένα, ήδη από το 2020-2021, έχουμε τη δυνατότητα να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης, παρέχοντας στους εκπαιδευόμενους ασφάλεια και ευελιξία κατά την πλήρη θεωρητική και πρακτική κατάρτισή τους.

Περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στην νέα μας Εκπαιδευτική Περίοδο 2022-2023.

Με την έγκαιρη κατοχύρωση της θέση σας μέχρι 10 Ιουνίου 2022, εξασφαλίζετε έκπτωση 25% στα δίδακτρα του κύκλου επιμόρφωσης. Μπορείτε ήδη να κάνετε την Εγγραφή σας και θα ενημερωθείτε άμεσα για τις ημερομηνίες διεξαγωγής του φετινού εκπαιδευτικού προγράμματος, που θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο.

Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στην τάξη 2022-23 και να βαδίσουμε μαζί σε νέους θεραπευτικούς δρόμους που θα σας δώσουν τα γνωστικά εργαλεία για μια ολιστική αντιμετώπιση των προβλημάτων υγείας των ασθενών σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΤΩΡΑ

  • Τα σεμινάρια βελονισμού τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ιατρικής Εταιρείας Βελονισμού, με την καθοδήγηση του προέδρου της, ιατρού Μιλτιάδη Καράβη ως Διευθυντού του Εκπαιδευτικού Προγράμματος.
  • Παρέχεται η δυνατότητα πιστοποίησης από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (κατοχύρωση 30 διδακτικών μονάδων ECTS, 10 μόρια ΑΣΕΠ).
  • Πληρωμή διδάκτρων σε 5 δόσεις, με μετρητά / πιστωτική / τραπεζικό λογαριασμό.
  • Επιστροφή του κόστους εγγραφής, σε περίπτωση ομαδικής εγγραφής (δύο ή περισσότεροι συνάδελφοι).