Στην AcuScience, θεωρούμε την ποιότητα της εκπαίδευσης που προσφέρουμε σημαντική, τόσο για τους εκπαιδευόμενους ιατρούς, όσο και για τους ασθενείς τους. Ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, προσπαθούμε να είμαστε ένα βήμα μπροστά από τα γεγονότα. Ακριβώς για αυτό το λόγο, αποφασίσαμε το 2020, μετά από 30 χρόνια, να μετατρέψουμε τα γνωστά μας σεμινάρια από διετή σε μονοετή και από δια ζώσης σε on line, χωρίς να μειωθούν οι ώρες εκπαίδευσης και βέβαια, χωρίς να αλλάξει το υψηλό επίπεδο της  επιμόρφωσης  που προσφέρουμε σε ιατρούς και οδοντιάτρους. 

Φέτος τα σεμινάρια θα συνεχιστούν online και με τρία σαββατοκύριακα δια ζώσης πρακτικής εκπαίδευσης σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα. Παράλληλα θα υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης μέσω zoom για τους συναδέλφους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης.

Οι εγγραφές για το έτος 2021- 22 συνεχίζονται και το πρώτο εισαγωγικό on line μάθημα έχει προγραμματιστεί για 26 Σεπτέμβριου. Σε λίγες μέρες θα αναρτηθεί στο site το αναλυτικό πρόγραμμα.