Με χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνουμε την αποφοίτηση 40 ιατρών, oδοντιατρών και κτηνιάτρων από την Σχολή Ιατρικού Βελονισμού για την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024. Αυτή η σημαντική στιγμή συνοδεύεται από χαρά, ικανοποίηση και ενθουσιασμό για την επίτευξη αυτού του ουσιαστικού ορόσημου.

Οι φοιτητές που αποφοιτούν από τα προγράμματα της ακαδημαϊκής χρονιάς 2023-2024 έχουν αποκτήσει μια εκτεταμένη γνώση του Βιοϊατρικού βελονισμού, καθώς και πρακτικές δεξιότητες για την εφαρμογή της θεραπείας. Τα προγράμματα σπουδών επικεντρώνονται στην κατανόηση της ανατομίας, της φυσιολογίας & της παθολογίας, καθώς και στην εκμάθηση των διαφόρων τεχνικών βελονισμού.

Η απονομή των διπλωμάτων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16/6 μετά το τελευταίο δια ζώσης μάθημα της φετινής χρονιάς.

Συνοψίζοντας, η αποφοίτηση Βελονισμού για το έτος 2023-2024 αντιπροσωπεύει τη συνέχιση της ανάπτυξης και της προόδου στον τομέα της Βελονιστικής Ιατρικής. Οι νέοι απόφοιτοι είναι προετοιμασμένοι να εφαρμόσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους για την παροχή θεραπευτικής περίθαλψης και την προώθηση της υγείας σε όλο τον κόσμο. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας και την εξέλιξη των πρακτικών, ο βελονισμός συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό πυλώνα της ολιστικής προσέγγισης της υγείας και της ευεξίας.

Η Acuscience, εύχεται σε όλους τους αποφοίτους καλή σταδιοδρομία με πολλές & λαμπρές επιτυχίες!